Mai multe firme cer intrarea Saga Festival în insolvență / În 2021, organizatorul a raportat un singur angajat, pierderi de peste 26,6 milioane lei și datorii de aproape 36 de milioane lei

Mai multe firme cer intrarea Saga Festival în insolvență / În 2021, organizatorul a raportat un singur angajat, pierderi de peste 26,6 milioane lei și datorii de aproape 36 de milioane lei
Foto: SAGA Festival / Facebook

Best Cleaning Experts SRL, o firmă de curățenie cu 35 de angajați și afaceri de 3,37 milioane lei în 2021, a depus pe 11 noiembrie o cerere de deschidere a procedurii de insolvență împotriva Saga Festival SRL, iar între timp s-au alăturat demersului și alte companii.

Mai multe firme cer intrarea societății Saga Festival în insolvență

Primul termen de judecată fusese stabilit pentru data de 13 ianuarie 2023, iar între timp se alăturaseră dosarului și creditorii Arcese Transport SRL Dej, companie cu 382 de angajați și afaceri de 173,34 milioane lei în 2021, Lybra Event`s Productions SRL București și CAHM Europe SA Păulești.

Cu toate acestea, Tribunalul București a amânat judecarea cauzei, întrucât nu a fost îndeplinită procedura de citare pentru unul dintre creditori, și a programat noul termen de judecată pentru data de 10 februarie 2023.

Societatea Saga Festival SRL a fost înființată în februarie 2020, iar până în august 2022 a fost administrată de Răzvan Alexandru Pelmuș, fiul unui inspector guvernamental din Secretariatul General al Guvernului, fost secretar în Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Afacerilor Externe. Funcția a fost preluată pe 22 august 2022 de olandezul Gerben Christian Roos, cu un mandat de patru ani.

Pentru 2021, organizatorul Saga Festival a raportat un singur angajat, pierderi de peste 26,6 milioane lei, datorii de aproape 36 de milioane lei și capitaluri proprii negative de circa -28,1 milioane lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo
18:39 - „Doamne, hai că nu suntem pierduți!”. O ambulanță blocată în zăpadă a fost împinsă de un grup de petrecăreți. Tinerii au mers 2 kilometri prin viscol pentru a ajunge la autospecială (VIDEO, FOTO)