O nouă multinațională vine în România. Compania a început deja să recruteze masiv

O nouă multinațională vine în România. Compania a început deja să recruteze masiv
Sediu multinațională. Sursa foto: Pixabay

Producătorul american de software Allyis își deschide un birou în România și ar avea ca obiectiv să ajungă rapid la 150 de angajați, potrivit profit.ro.

Pentru asta, compania, partener strategic Microsoft, a închiriat deja un sediu de 1.500 de metri pătrați la un etaj superior al AFI Park 4&5.

Allyis a angajat deja 100 de specialiști IT din România și vrea să ajungă rapid la 150 de salariați, potrivit surselor Profit.ro. Pozițiile pentru care compania americană caută angajați sunt: support engineer, training program coordinator, java developer, content manager, CRM support engineer, project manager, area project manager și trainer/facilitator.

Allyis a devenit partener strategic al Microsoft, însă are clienți și companii precum Adobe, Starbucks, Apple, Disney sau Walmart. Compania de software este condusă de Rakesh Garg, Sarada Bharadwaj și Manish Samadarshi.

Ultima oră
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)