OMV Petrom a lansat Colecția Reușite Românești și pune la bătaie o Dacia Logan în fiecare zi

OMV Petrom a lansat Colecția Reușite Românești și pune la bătaie o Dacia Logan în fiecare zi

OMV Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei, a lansat o nouă campanie promoţională în toate staţiile Petrom din România, care se va derula în perioada 16 septembrie – 15 decembrie 2013. Colecția Reușite Româneşti aduce în prim plan produsele românești, iar Dacia Logan va da startul, se arată într-un comunicat al companiei.

Adrian Nicolaescu, Director de vânzări: „Noua platformă promoțională Petrom se adresează tuturor persoanelor dinamice, cărora le propunem o varietate de produse apreciate, fabricate în Romania. Colecția Reușite Românești însumează reprezentarea tradițiilor unice, a artiștilor români, și reunește produse și proiecte românești de succes. Toate acestea se regăsesc, începând cu 16 septembrie 2013, în standurile tricolore dedicate din rețeaua națională Petrom.”

În perioada 16 septembrie – 15 decembrie 2013, la alimentarea cu carburant în valoare de minim 50 de lei, clienții Petrom se înscriu în cursa pentru o mașină Dacia Logan. În urma tragerilor la sorți, 65 de autoturisme vor fi oferite ca premiu celor mai norocoși clienți ai rețelei, cate una in fiecare zi lucratoare, pana la incheierea campaniei.

Pentru detalii despre platforma Colecția Reușite Românești și campania promoțională, precum și pentru a consulta regulamentul acesteia, accesați www.petrom.com.

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier din sud-estul Europei, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Gaze şi Energie, Rafinare şi Marketing. Grupul şi-a consolidat poziţia pe piaţa petrolieră din sud-estul Europei în urma unui amplu proces de modernizare şi eficientizare, pentru a cărui implementare au fost realizate investiţii de peste 8,8 miliarde euro în ultimii opt ani.

Ultima oră
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia