Programul Carrefour pentru 30 noiembrie și 1 Decembrie 2021

Programul Carrefour pentru 30 noiembrie și 1 Decembrie 2021
Programul Carrefour pentru 1 Decembrie 2021 / Foto: Facebook / Carrefour

Bugetarii au liber între 29 noiembrie și 02 decembrie 2021. Inițial, cele două zile libere de la stat erau 30 noiembrie (Sf. Andrei) și 1 Decembrie 2021, Ziua Națională a României. Guvernul a decis să dea liber de la stat și pentru data de 29 noiembrie, în special pentru angajații bugetari și pentru elevi. Programul magazinelor ar putea fi și el afectat, iar mai jos aflați în ce interval vor funcționa magazinele Carrefour.

Magazinele Carrefour vor funcționa după un program normal, iar cea mai târzie oră de închidere este 21:00, având în vedere restricțiile impuse în prezent în România.

Ce program au magazinele Carrefour pentru 30 noiembrie și 1 Decembrie 2021

Magazinele Carrefour vor avea program în minivacanța de 1 decembrie 2021. Astfel, ele vor deschide la ora 07:00 sau 07:30 și vor închide cel mai târziu la ora 21:00.

În funcție de unitățile Carrefour, accesul va fi restricționat doar pentru persoanele cu certificat verde, sau va fi permis tuturor cetățenilor.

Cum se face accesul la Carefour

Accesul în centrele și galeriile comerciale se face doar în baza certificatului verde. Tocmai de aceea, în cazul supermarketurilor care se află în interiorul mall-urilor sau galeriilor comerciale, persoanele nevaccinate sau care nu au trecut prin boală nu pot intra. Aceștia au acces doar în punctele Carrefour e au intrare direct din stradă, precum Carrefour Market sau Carrefour Express.

Totodată, reamintim că circulația în intervalul 22:00 – -5:00 este condiționată de certificatul verde și de declarația pe propria răspundere. Certificatul verde se eliberează personaelor care s-au imunizat împotriva COVID-19 prin vaccinare sau prin îmbolnăvire, la 10 zile de la rapel ori de la trecerea simptomelor, în funcție de caz.

Mai mult decât atât, accesul este restricționat persoanelor care nu au certificat verde și la târgurile de Crăciun, dar și la parada de 1 Decembrie.