Nebunie în magazine de Black Friday! Unele produse, EPUIZATE în primul minut: Cât au cheltuit românii peste noapte (VIDEO)

Nebunie în magazine de Black Friday! Unele produse, EPUIZATE în primul minut: Cât au cheltuit românii peste noapte (VIDEO)

Cea de-a opta ediţie a evenimentului de shopping Black Friday a debutat în această dimineaţă, iar în prima oră de la lansarea campaniei s-au vândut peste 300 de mii de produse în valoare de aproape 150 de milioane de lei.

Marile magazine au dat startul reducerilor vineri dimineaţă la ora 7.00.

Pe lângă produsele obișnuite, românii caută și tratatamente stomatologice sau vacanțe la reducere, potrivit B1 Tv.

. Este nebunie şi în raionul electrocasnicelor, iar comercianţii îşi freacă mâinile de bucurie în aşteptarea câştigurilor.

Televizoarele sunt primele în topul preferinţelor românilor de Black Friday. Peste 20 de mii de bucăţi s-au vândut în doar o ora de la startul campaniei. Potrivit ultimelor cifre, printre cele cele mai căutate produse se numara si laptopurile.

Este de înțeles dacă ne gânsim că reducerile sunt semnificative, cu până la 1.000 de lei. Laptopurile sunt urmate în principal de electrocasnicele mici.Aşa se face că românii şi au umplut coşurile online încă de acum câteva zile. Surprinzător sau nu, ultmiele statitistici arată că barbatii cumpara mai mult decat femeile.

Iar dacă in anii precedenti am putut vorbi de un Black Friday autentic, iată că anul acesta campania cumpărăturilor s-a extins.. Aşa că putem spune ciu certitudine că vizita la dentist în vinerea reduceilor, este mai puţin..dureroasă la buzunar. De Black Friday serviciile ajung să fie reduse chiar şi cu 90 la sută…

De vinerea reducerilor, doamnele pot merge mai liniştite şi la saloanele de masaj sau înfrumuseţare.. Le asteapta oferte la care nu pot spera in restul anului.

Tags: