Vaslui: Un bătrân de 91 de ani, lovit de o mașină în timp ce stătea pe o bancă

Vaslui: Un bătrân de 91 de ani, lovit de o mașină în timp ce stătea pe o bancă
Foto: s1.ziare.com

Un bătrân, în vârstă de 91 de ani, a fost lovit de un autoturism care a intrat pe trotuar și a izbit în plin banca pe care se odihnea acesta, în Zona Podului verde a orașului Bârlad. Bărbatul a fost internat de urgență la spitalul din localitate cu traumatisme la cap și față, anunță Mediafax.

Poliția Vaslui a informat că la volanul mașinii se afla o femeie, în vârstă de 43 de ani, care pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă a pierdut controlul mașinii și a ieșit în decor, lovind în plin pe trotuar banca pe care se odihnea nonagenarul.

În urma impactului bărbatul a fost proiectat cu capul de asfalt.

„În urma accidentului, bătrânul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, se va întocmi dosar penal pe numele conducătorului auto pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urmă cu un an, tot în Bârlad, un alt șofer inprudent a accidentat pe trotuar o o mamă și un copil aflați la plimbare pe trotuar și ș-a oprit cu mașina într-un stâlp de iluminat. Șoferul a murit pe loc, iar copilul a decedat la spital dupâ câteva zile.

Ultima oră