A doua zi de proteste la Universitate: Manifestanții, nemulțumiți de decizia judecătorilor CCR

A doua zi de proteste la Universitate: Manifestanții, nemulțumiți de decizia judecătorilor CCR
Foto: evz.ro

Piața Universității a fost ocupată pentru a doua seară de protestatarii nemulțumiți de decizia CCR privind referendumul.

Cei aproximativ 200 de manifestanții au ocupat carosabilul, din fața Teatrului Național, traficul pe bulevardul Nicolae Bălcescu fiind blocat pentru aproximativ 2 ore.

Ei scandează „Jos Băsescu!” şi agită pancarte cu mesaje contra preşedintelui suspendat, dar şi a judecătorilor Curţii Constituţionale.

Traficul rutier în zonă este deviat pe bulevardul Carol şi pe strada Batiştei, au precizat oficiali ai Poliţiei Rutiere pentru Mediafax.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend