”A trebuit să stăm liniştiţi și să filmăm cum îi maltratează pe copii” Anchete la o grădiniță, după ce o educatoare a fost filmată în timp ce bătea copiii (VIDEO)

”A trebuit să stăm liniştiţi și să filmăm cum îi maltratează pe copii” Anchete la o grădiniță, după ce o educatoare a fost filmată în timp ce bătea copiii (VIDEO)

Anchete la grădinița din localitatea Vrâncioaia, acolo unde o educatoare a fost filmată în timp ce agresa copiii. Protecția copilului și Inspectoratul școlar au anunțat că vor analiza cum s-a ajuns la această situație, informează B1 TV. Între timp vin și explicațiile de la mama care a filmat toată scena. Nu a intervenit pentru că, deși mai erau reclamații pe numele educatoarei, până acum nu a fost luată nicio măsură pentru că nu existau dovezi.

”Puteam sa intervin. Ştiţi de ce nu am intervenit? Pentru că dânsa, când a mai avut reclamaţii, au spus că numai cu filmări se poate rezolva cazul. A trebuit să stăm liniştiţi și să filmăm cum îi bate, îi maltratează”, a povestit aceasta.

Anchete la o grădiniță, după ce o educatoare a fost filmată în timp ce bătea copiii

#DIRECT_ONE_7t51hk#

Educatoarea face pe nevinovata și spune că niciun copil nu a avut de suferit:”Eu pozez nevinovată… ce am făcut? Copilul nu a suferit! L-am tras de urechiuşe şi două palme aşa. Nu a suferit, că până a plecat mi-a scos peri albi din cap”.

Educatoarea riscă să i se desfacă pe loc contractul de muncă. Luni va fi trimisă o echipă pentrua lua măsuri necesare. Ele vor fi luate în funcție de gravitatea faptelor.

Directorul a spus că nu a putut vorbi prea mult cu ea pentru că e emotivă și s-a panicat. Totuși, el a precizat că s-a deschis și o anchetă internă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:37 - Manevre militare comune ale SUA și Coreei de Sud, în replică la lansarea unei rachete nord-coreene
20:29 - Dorin Cioabă, regele romilor, acuză Universitatea din Sibiu de discriminare: „Locurile sunt aranjate / Rușine pentru învățământul sibian”
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană