Accident de muncă în Alba Iulia: Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa un șanț

Accident de muncă în Alba Iulia: Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa un șanț

Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ, sâmbătă, în timp ce săpa un șanț pentru introducerea canalizării în cartierul Dealul Forcilor din Alba Iulia, potrivit Mediafax.

Colegii bărbatului au solicitat ajutor la 112, o echipă de intervenție a ISU Arad fiind mobilizată la fața locului.

La venirea echipajului, bărbatul a fost scos în viață de sub malul de pământ și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse medicale, bărbatul este conștient, dar se află în stare de șoc, urmând să fie supus unor investigații medicale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)