Accident pe Autostrada Bucrești – Pitești: Două persoane au fost rănite, iar traficul este îngreunat

Accident pe Autostrada Bucrești – Pitești: Două persoane au fost rănite, iar traficul este îngreunat
Foto: 9am.ro

Un accident s-a produs, joi, pe A1, pe sensul București-Pitești, în urma acestuia două persoane fiind rănite, relatează Mediafax.

Autoturismul în care cei doi răniți se aflau, transporta porumbei și a fost lovit din spate de o altă mașină.

Din primele cercetări ale Poliției Autostrăzi, reiese că o femeie de 21 ani din Slatina, care se afla la volanul unui autoturism marca Renault ce transporta două cutii cu porumbei, a frânat brusc. Mașina acestia a fost lovită din spate de un autoturism Mercedes, în interiorul căreia se aflau trei persoane.

Femeiea, care a suferit multiple traume la cap, mâini și picioare, a fost preluată de o ambulanță, iar tatăl acesteia, de 55 ani, are escoriații la cap și picoare.

În prezent, circulația pe A1 se desfășoară pe o singură bandă, sub supravegherea polițiștilor rutieri.

Ultima oră
08:50 - Adrian Vasilescu (BNR): „Haosul liberalizării pieței a determinat o creștere de 46% a prețurilor la energie în România, caz unic în UE”. Care sunt perspectivele cu privire la inflație, pentru 2022
08:30 - Anunțul Dr. Tudor Ciuhodaru, despre varianta Omciron: „Prin prisma mutațiilor e o variantă îngrijorătoare, dar aceste lucruri trebuie să se confirme și în viața reală” (VIDEO)
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)