Adina Alberts, cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor. În ultima postare scria că pacienții COVID-19 sunt „tratați aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale” / Reacția medicului (FOTO)

Adina Alberts, cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor. În ultima postare scria că pacienții COVID-19 sunt „tratați aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale” / Reacția medicului (FOTO)
Foto: Adina Alberts / Facebook

Adina Alberts, medic estetician, e cercetată disciplinar de către Colegiul Medicilor după mai multe postări pe Facebook legate de epidemia de coronavirus.

De exemplu, în ultima postare, Alberts a scris că are informații conform cărora mulți pacienți COVID-19 sunt „tratați aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fără indicației în Covid, iar complicațiile își fac apariția”. Aceasta i-a îndemnat apoi pe pacienți să le ceară medicilor să le administreze Ivermectina, medicament neaprobat pentru tratarea COVID-19. „Și mai important decât orice, nu mergeți la spital dacă nu este musai…”, a mai scris Alberts în respectiva postare.

Reacția Adinei Alberts după ce a aflat că e cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor

După ce a aflat vestea, tot într-o postare pe Facebook, medicul estetician a susținut că „orice nebun poate face reclamație/plângere/sesizare împotriva oricui, oriunde”.

„Colegiul Medicilor are obligația legală să înregistreze orice reclamație și să inițieze cercetări.

De astfel nu este prima dată când sunt chemată, în pandemie, la Colegiul Medicilor. Ca o paranteză. Știți, în 20 de ani de carieră nu am fost chemată niciodată la Colegiul Medicilor pentru vreo culpă profesională!

Anul trecut a trebuit să dau explicații despre o postare în care criticam aspru niște articole din draftul de Lege a Carantinării care a fost supus dezbaterii publice timp de 30 de zile. Evident că am și eu dreptul contituțional să îmi spun un punct de vedere. La fel ca și dvs, și ca oricare alt cetățean al acestei țări! Și bine am făcut, acele articole amendate și de mine, pe lângă mulți alții, au fost eliminate din varianta finală a Legii”, a mai scris medicul estetician Adina Alberts.

Ultima oră
18:01 - Hoțul ucis în jaful din Italia nu era Mirel Joacă-Bine. Românul s-a stabilit în Suedia și neagă orice legătură cu incidentul
17:53 - Cine este misterioasa românca pe care Walter Zenga a ales-o în locul Ralucăi, de care a divorțat
17:43 - Ionuț Moșteanu: Proiectul privind obligativitatea certificatului verde va trece la Camera Deputaților. USR va insista să intre în dezbatere imediat
17:43 - Dr. Carmen Dorobăț cere distribuirea urgentă în spitale și farmacii a medicamentelor anti-COVID: „Mulți pacienți s-ar trata de acasă și nu ar mai ajunge la spital” (VIDEO)
17:35 - Doi francezi au încercat să treacă ilegal granița din România în Bulgaria, pe biciclete, pentru că nu aveau certificat verde COVID
17:26 - Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă nu va depune mandatul de premier desemnat. Nu abandonează niciodată o misiune / Vreau să cred că „responsabilitatea” e primul cuvânt din mintea tuturor parlamentarilor (VIDEO)
17:20 - Alexandra Stan mai poartă verigheta? Răspunsul vedetei
17:12 - Ionuţ Moşteanu (USR): Când PNL va decide în forurile statutare că doreşte refacerea coaliţiei şi nu mai negociază cu PSD, atunci ne putem întâlni (VIDEO)
17:10 - Simona Halep a spulberat-o pe Elena Ruse, la Transylvania Open. Mesaj pentru fanii români: „Nu am de gând să mă las de tenis!”
17:07 - Rareș Bogdan: Nu s-a pus problema ca PNL să intre într-un guvern alături de PSD, darămite să discutăm despre portofolii și persoane (VIDEO)