Adrian Oros: Vaccinarea reprezintă posibilitatea pentru noi toţi de a reveni la viaţa dinainte (VIDEO)

Adrian Oros: Vaccinarea reprezintă posibilitatea pentru noi toţi de a reveni la viaţa dinainte (VIDEO)
foto: Facebook @ Adrian Oros

Adrian Oros, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a declarat vineri, într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, ce reprezintă pentru el vaccinarea anti-Covid, dar și pentru toți cetățenii țării.

În video, care are 36 de secunde, oficialul apare în curtea casei sale din judeţul Cluj împreună cu nepotul său.

„Pentru mine vaccinarea reprezintă posibilitatea de a-mi îmbrătişa nepotul, de a-mi îmbrăţişa familia fără nicio grijă, posibilitatea de a mă reîntâlni cu prietenii, posibilitatea de a mă reîntoarce în mijlocul studenţilor mei, posibilitatea pentru noi toţi de a reveni la viaţa dinainte”, a afirmat acesta.

Ulterior, ministrul Agriculturii apare în curtea instituţiei şi transmite provocarea de a spune ce înseamnă pentru ei vaccinul anti-Covid secretarilor de stat din Ministerul Agriculturii.

„Şi acum, că v-am explicat ce reprezintă vaccinul pentru mine, îi provoc pe colegii mei, secretarii de stat din Ministerul Agriculturii, să ne spună şi ei ce conţine vaccinul pentru ei”, a precizat Adrian Oros.

Adrian Oros: Vaccinarea reprezintă posibilitatea pentru noi toţi de a reveni la viaţa dinainte (VIDEO)

Guvernul a lansat o nouă campanie de informare cu privire la vaccinarea anti-COVID-19

Guvernul a lansat joi o nouă campanie de informare cu privire la vaccinarea împotriva coronavirusului.

”Vaccinarea nu înseamnă doar statistici și cifre, este un bun comun al tuturor de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate. Fiecare român care nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește și la cum i se schimbă viața dacă se vaccinează. De ce vă este dor astfel încât să aveți viața de dinainte de pandemie? Sunteți părinte, știți cât de greu a fost anul trecut, în care copii au trebuit să stea acasă.

Acum avem vaccin și nu mai avem nicio scuză să nu ne vaccinăm. Eu zic că toți vrem să ne întoarcem la normalitate.

Nu v-ați vaccinat, dar vreți să mergeți să vă vedeți părinții mai des, vreți să mergeți în concediu, aveți temeri. Soluția este să vă vaccinați. E cel mai sigur mod de avea un concediu reușit”, a declarat premierul Florin Cîțu, joi.

De altfel, șefil Guvernului este, la rândul său, protagonistul unui clip în care promovează vaccinarea anti-COVID-19 și explică ce înseamnă pentru el vaccinul.

Lucian Bode: Pentru mine, vaccinul înseamnă viaţă şi siguranţă

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, se implică în noua campanie de informare a Guvernului provind vaccinarea anti-COVID-19. ”Pentru mine, vaccinul înseamnă viaţă şi siguranţă”, spune Bode într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook, alături de hashtag-urile #ceconținevaccinul și #învingempandemia.

Lucian Bode spune că deși a trecut prin infecția cu nouă coronavirus, a decis să se vaccineze pentru că are încredere în știință și în medici.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său