Adriana Bahmuțeanu dezminte zvonurile privind o nouă nuntă cu Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu dezminte zvonurile privind o nouă nuntă cu Silviu Prigoană

„Nu mă mărit cu nimeni”, este declarația cu care a surprins pe toată lumea după ce presa a anunțat o a cincea căsătorie. Este vorba de celebrul cuplu Bahmuțeanu-Prigoană, recent întors din vacanță. Adriana Bahmuţeanu a dezminţit zvonurile potrivit cărora Silviu Prigoană i-ar fi propus să se recăsătorească în această toamnă. Mai mult decât atât, Silviu Prigoană susține că nu se pot recăsători pentru că încă sunt soț și soție.

Bahmu spune că nu are de gând să mai poarte niciodată rochia de mireasă şi a anunţat că nu a primit niciun inel de la Silviu Prigoană.

„Cum să ne căsătorim dacă noi avem infătisari la tribunal? Nu mă mărit si simtul penibilului totusi mai există la mine. Nu vă imaginati că o să fac nuntă, că o să mă imbrac in mireasă, că o să chem lăutarii. Prioritatea noastră este să ne crestem copiii frumos si incercăm să ne intelegem, să fie armonie in casă. Nu am primit inel, nu mă mai interesează aspectul ăsta”, a declarat Adriana pentru cancan.ro.

Silviu Prigoană însă vine cu o veste și mai halucinantă. Cei doi încă sunt soț si sotie. După ce Prigoană a introdus acţiunea de divorţ în septembrie anul trecut, pe motiv că Adriana a părăsit domiciliul conjugal împreună cu cei doi copii, Bahmu a făcut apel pentru anularea hotărârii de divort pronunțat pe 23 ianuarie anul acesta. În primăvara acestui an au încercat să-şi refacă viaţa alături de alte persoane, însă cei doi şi-au mai dat o şansă până la urmă, de dragul copiilor și s-au împăcat de Paşte. Așa se face că Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu sunt divorţaţi, însă îşi pot schimba statutul marital abia pe 11 septembrie, când are loc înfăţişarea la apelul făcut de Adriana pentru a anula ultima sentinţă a divorţului de Prigoană.