Adriean Videanu a ajuns la DIICOT pentru audieri în dosarul Romgaz-Interagro (VIDEO)

Adriean Videanu a ajuns la DIICOT pentru audieri în dosarul Romgaz-Interagro (VIDEO)

Adriean Videanu a ajuns, luni dimineață la DIICOT, pentru a i se aduce la cunoștință acuzațiile în dosarul Romgaz-Interagro. Recent eliberat din arest, el riscă să fie din nou reținut.

El a declarat la intrarea în sediul DIICOT că a fost citat pentru a i se aduce la cunoștință extinderea urmăririi penale în cazul său, în dosarul Romgaz – Interagro.

Procurorii îl acuză pe acesta de abuz în serviciu și complicitate la delapidare.

Videanu este acuzat că a acordat gaze naturale subvenționate companiilor magnatului Ioan Niculaie, în perioada în care a fost ministru al Economiei.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a venit luni la DIICOT, el declarând că a fost citat pentru a i se aduce la cunoştinţă extinderea urmăririi penale în cazul său, în dosarul Romgaz – Interagro, faptele de care îl acuză procurorii fiind de abuz în serviciu şi complicitate la delapidare.

DNA l-a reținut recent pe Adriean Videanu sub acuzația că ar fi intervenit la fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, pentru a scoate de sub sechestru acțiuni ale companiei sale, TitanMar, care fuseseră indisponibilizate de procurori, pentru acoperirea prejudiciului din dosarul gazelor naturale.

 
 

Pe de altă parte, fostul ministru al Economiei este menționat și în dosarul Microsoft, aflat la DNA, mai exact în denunțurile lui Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicațiilor.

Adriean Videanu, audiat la DIICOT