Agențiile de turism oferă românilor posibilitatea achiziționării în rate de vacanțe în locații îndepărtate

Agențiile de turism oferă românilor posibilitatea achiziționării în rate de vacanțe în locații îndepărtate
Foto: vacanta.ro

Vacanţele în rate reprezintă o soluţie pentru românii care, de frica atentatelor, preferă să se relaxeze în ţări mai îndepărtate decât Turcia sau Franţa. Pentru că pachetele cu destinaţii în Asia sau America, au preţuri ce depăşesc cu uşurinţă 1000 de euro de persoană , agenţiile de turism s-au gândit să le ofere românilor posibilitatea de a-şi plăti plimbarea în 6 sau chiar 12 rate, informează B1TV.

Agențiile de turism au gasit soluții convenabile de plată pentru românii care aleg o vacanță mai sigură departe de casă. Excursiile pot fi achitate chiar și în rate, în cel puțin jumătate de an.

"Există o tendinţă de a diversifica instrumentele de creditare a acestor vacanţe, pentu că vorbim despre pachete de peste 1000 de euro – 1500 de euro, până la zeci de mii de euro şi în astfel de cazuri este nevoie de un sprijin financiar în sensul creditării." a declarat Teodor Călimănescu, manager de agenței de turism.

"O vacanţă de 2000 de euro o poţi plăti în 6 luni, să spunem, mult mai uşor şi convenabil" precizează acesta.

Plata vacanţelor se face cu ajutorul cardurilor de vacanţă, prin intermediul băncilor, iar banii pot fi achitaţi atât înainte de vacanţă, cât şi după întoarcerea din concediu.

Această soluţie reprezintă un sprijin în special pentru cei care , speriaţi de atentatele şi conflictele produse în Turcia şi Franţa în ultima perioadă , aleg destinaţii îndepărtate, precum America de Sud, America Latină, Mexic, Cuba , Asia de sud-est, Thailanda.

"Pentru 1200 de euro, în Dubai, demipensiune, patru stele , o săptămână cu zborul inclus" a oferit un explu Teodor Călimănescu

Unele agenţii de turism au lansat programul prin care oferă vacanţe în rate chiar şi pentru cei care doresc să descopere România şi care se simt mai în siguranţă în ţara lor.

"Și pentru România se poate plăti o vacanţă în rate, în aceleaşi condiţii. Toate destinaţiile din România, începând cu litoralul, Moldova, Ardealul, Maramureşul, absolut toate destinaţiile pot fi plătite cu aceste vouchere de vacanţă." a precizat Marius Berca, alt manager de agenție de turism.

Ultima oră
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus