Alarma cu bombă de pe Otopeni s-a dovedit a fi falsă

Alarma cu bombă de pe Otopeni s-a dovedit a fi falsă
Foto: newsair.ro

Amenințarea cu bombă care a avut loc, vineri, pe aeroportul Otopeni s-a dovedit a fi falsă. Comitetul de criză al aeroportului a fost întrunit, în urma acestei amenințări, pentru a stabili procedura ce trebuie pusă în funcțiune într-o astfel de situație.

Amenințarea cu bombă s-a dat la bordul unui avion aflat pe pista aeroportului Otopeni, care urma să efectueze o cursă București-Dusseldorf.

Pasagerii au fost debarcați și duși într-o zonă sigură, căutările la bordul avionului dovedind că alarma a fost una falsă.

Cursa era programată pentru decolare la ora 15:30 însă a rămas la sol din cauza potențialului atentat, decolând întru-un final spre Dusseldorf la ora 19:00.

Alerta cu bombă a fost cauzată de un bilet găsit la bordul avionului, pe care scria în engleză: “bombă”.

Ultima oră
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan