ALERTĂ METEO: Vine URGIA! Care vor fi zonele din ROMÂNIA cele mai afectate de noua BOMBĂ METEOROLOGICĂ…

ALERTĂ METEO: Vine URGIA! Care vor fi zonele din ROMÂNIA cele mai afectate de noua BOMBĂ METEOROLOGICĂ...

Meteorologii anunță pentru sfârșitul acestei săptămâni temperaturi mai ridicate decât normele climatologice în toate regiunile țării..

Totodată, cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu excepția regiunilor estice și a zonei montane, unde acestea vor fi ușor excedentare.

Diminețile avea temperaturi normale pentru această perioadă a anului.

Precipitațiile estimate sunt puține și sunt semnalate cu precădere în a două parte a intervalului, informează vremea.ro.

În intervalul menționat, vremea va fi frumoasă în toată țara.

Pe parcursul săptămânii viitoare, vântul va suflă moderat în sudul Banatului și în estul Dobrogei și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime sunt cuprinse între 20 și 25 de grade, cel mai răcoare urmând să fie în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, iar cel mai cald în Banat.

Temperatura aerului este posibil să aibă valori apropiate de normalul termic al perioadei în regiunile sudice și estice și să fie mai coborâte decât acestea în restul teritoriului.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu excepția regiunilor estice și a zonei montane, unde acestea vor fi ușor excedentare.