ALERTĂ PE AEROPORT: Zborul a fost AMÂNAT din cauza unor probleme tehnice! Zeci de oameni, BLOCAȚI

ALERTĂ PE AEROPORT: Zborul a fost AMÂNAT din cauza unor probleme tehnice! Zeci de oameni, BLOCAȚI

Agitaţie maximă pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa după ce pasagerii nu au reuşit să decoleze către destinaţie din pricina unor defecţiuni, informează ZiuaConstanta.ro.

În cursul serii de miercuri, aeronava care trebuia să decoleze aseară către Londra a lovit o pasăre, iar potrivit protocolului, comandantul avionului a decis să cheme echipa tehnică pentru verificări. Pasagerii au fost cazaţi la hoteluri din Constanţa.

Directorului aeroportului, Bogdan Artagea, a declarat că „oamenii au fost aduşi în această dimineaţă de la ora 8:00 în aeroport pentru zborul care era reprogramat către Londra, check in-ul efectuându-se la ora 11:00. Comandantul a mai făcut o verificare la aeronavă, unde a constatat alte probleme tehnice. A decis să fie chemată încă o echipă tehnică de la Bucureşti pentru o reverificare”.

Astfel, oamenii mai au de aşteptat până când se va decide ora la care pasagerii vor putea zbura către destinaţie. De precizat este că aeroportul din Constanţa a pus la dispoziţie apă atât aseară, cât şi astăzi, iar în ceea ce priveşte mâncarea, compania Wizz Air se va ocupa, imediat ce vor trece cele 3 ore de întârziere de la ora la care era programat zborul astăzi.