RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Alexandra și Luiza sunt CĂUTATE CHIAR ACUM în Italia! Incredibil ce informații de ULTIMĂ ORĂ are INTERPOL

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Alexandra și Luiza sunt CĂUTATE CHIAR ACUM în Italia! Incredibil ce informații de ULTIMĂ ORĂ are INTERPOL

Alexandru Cumpănașu a făcut noi dezvăluiri cu privire la cazul din Caracal care a îngrozit toată țară.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

El afirmă că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt căutate în Italia, fiind mai multe piste pe care verifică Interpol.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

„Există mai multe piste pe care lucrează Interpol. Dincă nu a recunoscut că a trimis femei la muncă în Italia”, a spus Cumpănașu sâmbătă, la Antena 3.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

„Sunt mai multe piste cu privire la complicii lui Dincă. Rețeaua începe să se contureze. Activitatea infracțională a grupului datează cel puțin din 2005”, a adăugat el.
Luiza și Alexandra sunt căutate peste tot în Italia. Din păcate, poliția italiană nu are interes foarte mare de a coopera, spune unchiul Alexandrei.

„Carabinierii de acolo nu au interes de a coopera cu autoritățile române, pentru că au milioane de clienți de prostituate. Le pasă foarte puțin lor dacă sunt aduse cu forța”, acuză Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei s-a arătat indignat de faptul că autoritățile au anunțat moartea Alexandrei Măceșanu, fără a avea dovezi concrete.

„Dacă erau atât de siguri de ceea ce se întâmplase, de ce au mai cerut supliment? Eu cred că lucrurile devin destul de clare. Nu știu dacă au acționat cu rea voință, dar au făcut foarte mult rău. Anunțarea morții unui copil, atunci când nu ai aproape nimic, e un lucru absolut odios. Înainte să sune ministrul Justiției să confirme că e ADN-ul Alexandrei pe niște dinți, fără cadavru, cu multe zile înainte, tot procurorii DIICOT, la prima percheziție la fața locului și procurorul de caz au spus că Alexandra era deja moartă.

Păi de unde știți voi dacă Alexandra, când ați intrat, nu era în casă. De unde știați dacă nu ați găsit-o? Cum ai putut să spui că e decedată? Eu cred că ar fi trebuit să se abțină cu toții. Sau știu ei ceva ce nu știm noi. Noi am primit condoleanțe de la toți oamenii importanți din statul român. Condoleanțe pe ce? Voi sunteți cei mai informați oameni din statul român, voi cum puteți să spuneți dacă nu există trupul, există doar un butoi. Înainte să vorbiți despre asta, aduceți-mi niște dovezi că acele copile sunt moarte”, a mai spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.