Alina Dumitru răspunde jignirilor aduse de Badea și Ciutacu: „Să comenteze ce vor. Nu mă așteptam să aud asemenea cuvinte”

Alina Dumitru răspunde jignirilor aduse de Badea și Ciutacu: „Să comenteze ce vor. Nu mă așteptam să aud asemenea cuvinte”

Jignită de angajații trustul Intact Mircea Badea și Victor Ciutacu pentru că nu a mers la vot, sportiva Alina Dumitru, medaliată la Jocurile Olimpice, le răspunde acestora. Contactată de B1 TV, Alina Dumitru a declarat că preşedintele Băsescu a sunat-o pentru a o felicita şi a mărturisit că nu îi pasă de comentariile făcute de Badea şi Ciutacu.

„M-a sunat până la urmă domnul Băsescu. Acum nu știu care a ieșit a rămas domnul Băsescu sau a plecat eu nici nu știu habar nu am. M-a felicitat, a auzit că vreau să mă retrag și mai continui dacă merg la fetele de la gimnastică”, a spus sportiva.

În ceea ce privește jignirile pe care Victor Ciutacu i le-a adus, Alina a spus că nu comentează, precizând însă că nu merită să fie tratată astfel.

„Poate să comenteze ce vrea. Poate dacă el crede că fac sport și fac sacrificii să aduc faima României, să mi se aducă asemenea chestii nu mai am cuvinte. În loc să vorbească de bine, ei tot de rău, adică tot politică o bagă. Nici nu trebuiau să aducă vorba de chestia asta, trebuiau să tacă din gură, felicitări și atâta tot, mai bine nu zicea nimic. Eu nu m-am așteptat din partea lor să aud asemenea cuvinte, eu nu cred că am vorbit vreodată pe cineva de rău”, a mai spus Alina Dumitru.

Vezi AICI cum au jignit-o Badea și Ciutacu pe Alina Dumitru.

Trimite-i AICI un mesaj de susţinere Alinei Dumitru

Alina Dumitru: Nu merit să fiu vorbită de rău

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22183').select();" id="embed_text_22183" />