Ambulanță, implicată într-un accident în Vâlcea: O persoană a murit, iar alte două au fost rănite

Ambulanță, implicată într-un accident în Vâlcea: O persoană a murit, iar alte două au fost rănite

UPDATE: 16:30: Pacienta care se afla în ambulanță în momentul accidentului a murit, informează Mediafax.

Urmează să fie efectuată necropsia pentru a se stabili dacă femeia în vârstă de 56 de ani a decedat în urma impactului sau din cauza bolii de care suferea.

Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul în care a fost implicată ambulanța s-a produs în condițiile în care șoferul unui autoturism care circula dinspre Râmnicu Vâlcea către Pitești a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu autosanitara.

Două persoane au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță, produs pe DN 7, în județul Vâlcea, relatează Mediafax.

În urma coliziunii între o ambulanță și un autoturism, șoferul și asistenta autospecialei, precum și un pacient transportat au fost răniți.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, o ambulanţă în care se aflau șoferul, o asistentă medicală și un pacient s-a ciocnit cu un autoturism, în urma impactului toți cei trei ocupanți ai autospecialei fiind răniți. Primele informații de la locul accidentului arată că niciuna dintre victime nu are răni grave.

Traficul rutier pe DN 7, la Golești, se desfășoară cu restricții, polițiștii rutieri făcând măsurători la locul accidentului.

Ultima oră