Andreea Marta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu clienţi, potrivit uneia dintre tinerele din dosar

Andreea Marta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu clienţi, potrivit uneia dintre tinerele din dosar
Foto: stiri.com.ro

Potrivit declarației uneia dintre tinerele audiate în dosarul de prostituție în care este acuzată Andreea Marta, aceasta din urmă ar fi întreținut și ea relații cu clienți.

“Totodată, înv. … a declarat că și inc M.A.E. (Andreea Elena Marta – n.r.), în aceeași perioadă în care se aflau la acea vilă, a întreținut si ea raporturi sexuale cu … Ca urmare a celor declarate de această învinuită, rezultă faptul că după această dată a fost sunată în mod constant de către A. pentru a o anunța că va participa la o petrecere sau la o întâlnire  cu prieteni sau cunoștințe de-ale ei, îi menționa cum trebuia să se îmbrace pentru acel eveniment și rămânea să o resune pentru a o anunța la ce oră trebuie să se întâlnească,” notează judecătorul în motivarea deciziei de arestare preventivă, citată de Mediafax.

Pe 19 iulie, Andreea Elena Marta, soția lui Codruț Marta, fostul șef de cabinet al fostului președinte ANAF Sorin Blejnar, Maria Magdalena Lungu, sora Andreei Marta, și Valentin Panait, taximetrist care ar fi făcut anumite servicii celor două în schimbul unor sume, au fost arestați preventiv de Tribunalul Bucureși, la propunerea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Surorile sunt acuzate că au coordonat o grupare de prostituție de lux, ai cărei clienți includeau oameni de afaceri, polticieni și sportivi.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)