Angajații din administrația publică locală amână protestele până în septembrie (VIDEO)

Angajații din administrația publică locală amână protestele până în septembrie (VIDEO)
Foto: economica.net

Sindicaliștii din administrația publică locală au anunțat că suspendă pentru moment mișcările de protest programate, informează B1 TV.

Decizia a fost luată după mai multe întâlniri cu reprezentanți ai Guvernului, în cadrul cărora au primit asigurări că măcar o parte din revendicările lor vor fi ascultate.

Sindicaliștii urmau să declanșeze greva generală pe o perioadă nedeterminată după ce au avut loc mai multe greve de avertisment în primăriile și consiliile județene din țară.

Cei din administrația locală solicită, printre altele, o creștere salarială de 25%. Ei acuză că sunt discriminați în raport cu cei din administrația centrală, care s-au bucurat de o creștere salarială de 75%.

Angajații din administrația publică locală amână protestele până în septembrie

#DIRECT_ONE_1jgjtd#

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)