ANI: Primarul municipiului Sighetu Marmației, incompatibil

ANI: Primarul municipiului Sighetu Marmației, incompatibil
Foto: adevarul.ro

Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităților de către NEMEŞ OVIDIU GHEORGHE, Primar al Municipiului Sighetu Marmaţiei, Județul Maramureş, și fost viceprimar, și MITRAN PETRE, Viceprimar al Comunei Rotunda, Județul Olt.

1)    NEMEŞ OVIDIU GHEORGHE s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de viceprimar, întrucât a deținut în perioada 02 iulie 2008 – 26 august 2011, simultan cu funcția de viceprimar, și funcția de administrator la 3 societăți comerciale, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

2)    MITRAN PETRE s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 19 iunie 2008 – 03 noiembrie 2010, întrucât a deținut, simultan cu funcția de primar, și funcția de administrator al S.C. BOLERO-COM S.R.L., încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) și art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. NEMEŞ OVIDIU GHEORGHE și MITRAN PETRE au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:29 - Kamara, despre relația pe care o are cu Andrei Ștefănescu, colegul său din trupa Alb Negru: „Sperăm să reactivăm și mai bine povestea”
11:01 - Irina Nicolae a transmis un mesaj dur, după ce nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A.:„Mi se pare degradant și înjositor. Mi-am cumpărat eu un bilet online, să fiu în sală”
11:00 - Simona Halep, suspendată până la vară! Patrick Mouratoglou a dat-o de gol pe campioana României
10:59 - România va achiziționa tehnică de luptă mondernă din Coreea de Sud: obuzierele K9 și K239 Chunmoo, pe lista discuțiilor
10:51 - Reacția Poliției Române după ce agenții s-au plâns că noile uniforme sunt „de cea mai proasta calitate”. IGPR dă de înțeles că polițiștii nu știu să le poarte (FOTO)
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)
10:14 - Urmărire ca în filme: Un traficant ucrainean a încercat să scape cu un Audi Q7 plin cu țigări. După cinci focuri de armă în pneuri, a tras pe dreapta și s-a predat vameșilor români (FOTO)
10:10 - Austria începe limitarea vitezei pe autostrada la 100 de km/h pentru a favoriza mașinile electrice