Apisan Forte, medicamentul ce poate vindeca bolile de inimă şi cancerul, inventat de românul Victor Bogdan

Apisan Forte, medicamentul ce poate vindeca bolile de inimă şi cancerul, inventat de românul Victor Bogdan
Victor Bogdan, inventatorul Apisan Forte

A urmat mai multe cursuri de apicultură ştiinţifică, este preocupat de kinetoterapie şi automasaj şi consideră că îi poate ajuta prin descoperirile sale pe cei suferinzi. Inginerul VICTOR BOGDAN a inventat miraculosul medicament APISAN FORTE, un supliment nutritiv obţinut din mierea de albine.

Victor Bogdan susţine că medicamentul Apisan Forte poate vindeca o gamă largă de boli, printe care cele de inimă, insuficienţa renală, atacurile de panică şi poate ameliora şi chiar stopa evoluţia cancerului. Pentru produsul Apisan Forte, inginerul Victor Bogdan a primit mai multe medalii la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva.

Invenţia sa a fost brevetată la OSIM în 2006 şi se bazează pe mulţi ani de cercetări de laborator şi studii clinice.

Tags:
Ultima oră
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)