Argeș: Accident grav pe DN65. Un copil a murit și alte trei persoane au fost rănite

Argeș: Accident grav pe DN65. Un copil a murit și alte trei persoane au fost rănite
Foto:magazinsalajean.ro

Un accident de circulație grav a avut loc în dimineața zilei de luni, pe Drumul Național 65, în județul Argeș. Șoferul unui autoturism a intrat într-un cap de pod, în urma coliziunii fiind ucis un copil de câteva luni, iar alte trei persoane fiind rănite.

În mașină de afla o  familie de patru persoane: soțul, soția și cei doi copii ai lor. Se pare că, pe fondul oboselii, șoferul a adormit la volan și a intrat într-un șanț, lovindu-se puternic de un cap de pod. Unul dintre copii, în vârstă de doar câteva luni, a murit, iar ceilalți trei din mașină au suferit răni grave și au fost duși de urgență la spital.

„Pe raza localității Lunca Corbului, având direcția de deplasare Slatina către Pitești, un conducător auto în vârstă de 37 de ani, se pare că pe fondul oboselii, într-o curbă ușoară la dreapta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un șanț din partea dreaptă a străzii și s-a izbit frontal de un cap de pod. Se afla în autoturism cu soția și doi copii minori, din păcate rezultând decesul unuia dintre minori, care are câteva luni,” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, Adriana Bălănescu, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1.

Traficul la ora transmiterii acestei știri este blocat pe DN 65, în zona producerii accidentului.

Accident auto soldat cu un mort și trei răniți, în județul Argeș

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22784').select();" id="embed_text_22784" />