Argeș: Un urs a mușcat de cap un vânător

Argeș: Un urs a mușcat de cap un vânător

Incident sângeros la o partidă de vânătoare organizată în judeţul Argeş! Unul dintre vânători a fost muşcat de cap de un urs! Bărbatul a suferit leziuni severe, iar acum se află în spital, informează B1 TV. Medicii spun că a avut mare noroc să scape teafăr din ghearele ursului.

Vânătorul rănit grav are 36 de ani şi este din Piteşti. Bărbatul se afla chiar la o vânătoare de urşi, organizată pe un fond privat din localitatea argeşeană Muşăteşti. Omul a fost luat prin suprindere de animal și s-a luptat cu el ca să scape cu viaţă. Bărbatul a fost muşcat de cap şi de mână şi ar putea rămâne mutilat.

Colegii de vânătoare au chemat rapid o ambulanţă la faţa locului, iar victima a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Medicii spun că vânătorul a scăpat cu viaţă din ghearele ursului doar pentru că este o persoană robustă, cu o constituţie fizică bună. Altfel, unele dintre leziuni puteau fi mortale, spun specialiştii. Vânătorul este acum conştient, dar va mai trece printr-o serie de investigaţii din cauza rănilor de la cap.

Tags:
Ultima oră
20:00 - David Popovici, mesaj emoționant după Tokyo 2020: „Sunt impresionat de incredibila susținere pe care am primit-o. Sunt onorat de prietenia voastră, a românilor răspândiți pe tot globul”
19:39 - Acuzații grave la adresa conducerii CFR: „Închiriază la alții locomotive și noi nu avem să dăm la tren, decât locomotive vechi, defecte, insuficiente”
19:32 - CNCAV: Începe imunizarea cu vaccinul Spikevax (Moderna) a tinerilor cu vârste între 12 și 17 ani
19:07 - Vaccinarea anti-COVID nu afectează sarcina și nu reduce fertilitatea. Explicațiile CNCAV
19:01 - SUA au început evacuarea foștilor colaboratori din Afganistan, aflați în pericol după ascensiunea talibanilor
18:55 - Simona Halep: „M-am uitat la Olimpiadă, dar nu m-am uitat la tenis. M-a durut prea tare retragerea” / Ce spune despre posibilitatea de a participa la Paris 2024
18:23 - Cristian Diaconescu (PMP): Cei 2.200 de aleși locali, și în acest moment, ne acreditează ca o forță politică semnificativă în România (VIDEO)
18:23 - Amendă record de aproape 900 milioane de dolari pentru Amazon. Compania, acuzată de UE de încălcarea protecției datelor clienților
18:18 - CNCAV: 15.863 de persoane vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore, dintre care 11.168 cu prima doză
18:00 - Cristian Diaconescu, despre viitorul secretar general al NATO: „Discuția în acest moment, într-adevăr, se îndreaptă spre o variantă din Europa de Est” / Ce spune despre varianta Klaus Iohannis (VIDEO)