Asediu în Buftea: Două familii de romi și-au disputat supremația cu bâte și pietre

Asediu în Buftea: Două familii de romi și-au disputat supremația cu bâte și pietre

Peste douăzeci de romi, membrii a două familii rivale, au transformat străzile orașului Buftea într-un adevărat câmp de bătălie. Altercația în care au fost  implicate cele două grupuri a fost presărată de lovituri de bâtă și bolovani. Deși nu au fost înregistrate victime pe parcursul scandalului două autoturisme au fost avariate.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Buftea, Diana Burada, a declarat că nu se cunosc motivele bătăii dar că participanții riscă dosare penale pentru ultraj la adresa bunelor moravuri și distrugere. Memrii familiilor beligerante sunt audiate la sediul Poliției Buftea pentru stabilirea motivelor care au stat la baza acestei altercații.

Poliția a instituit un dispozitiv de siguranță în zonă, alcătuit din jandarmi și polițiști, pentru a preveni o eventuală escaladare a conflictului, a mai specificat Burada.

Romii s-au bătut cu bâte și pietre la Buftea

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului