Atacul din Manchester putea fi evitat? Un român a prezis cele ce urmau să se întâmple, dar nimeni nu l-a luat în seamă

Atacul din Manchester putea fi evitat? Un român a prezis cele ce urmau să se întâmple, dar nimeni nu l-a luat în seamă

Atacul care a avut loc la Manchester și în care și-au pierdut viața 22 de persoane a fost profețit de astrologul Ioan Burculeț.

Acesta a devenit cunoscut după ce a anunțat că Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale, dar a vorbit și despre cutremurul de pe 30 octombrie din Italia.

Acesta l-a anunțat pe un parlamentar britanic de cele prevăzute, însă nu a fost luat în seamă.

"Eu sunt astrologul român care a anunţat un MP (membru al Legislativului – n.r.) din parlamentul britanic despre ce va fi în Manchester", a declarat Ioan Burculeţ, potrivit Cancan.

Acesta spune că a anunțat serviciile secrete din Marea Britanie, unde locuiește de un an, dar nimeni nu l-a luat în seamă.

El spune că a văzut un nou atac pe podul Westminster după cel din martie și că văzuse că românca rănită în atac va muri.

"Cu tot respectul, îmi cer scuze că vă deranjez. Ceea ce nu înţeleg este de ce – eu fiind aici şi văzând atâtea evenimente, putând să ajut – autorităţile nu oferă niciun răspuns. Înţeleg că reprezint o altă naţiune, dar fenomenul care se petrece în toată Europa şi în lume ar trebui să ne unească, după opinia mea. În ultimul meu mesaj către SIS (Secret Intelligence Service, cunoscut şi ca MI 6, serviciul de spionaj al Marii Britanii, n.r.), din 24 martie, am menţionat clar că românca (rănită în atentatul de pe podul Westminster, n.r.) va muri. Asta ca să mă credeţi", a mai scris Ioan Burculeţ.

"Scuze că am fost aşa de rapid. Însă am calculat astrograma UK şi avea să urmeze ceea ce s-a întâmplat. Faptul că am viziuni şi văd şi că înainte de Westminster am văzut în viziunile mele cu trei săptămâni înainte… am probe. Însă tot atunci am văzut că va urma o explozie în Manchester. Am văzut în viziunea mea cupola, sticlă multă, explozie şi scări, multe scări. Deşi am vorbit cu parlamentarul de aici (David Mackintosh, n.r.) care mi-a lansat şi invitaţia de a vizita Parlamentul Britanic, la care am fost pe 25 aprilie, nu am putut face nimic. Îmi pare nespus de rău pentru cele întâmplate. Chiar dacă britanicii nu au încredere în mine sau sunt sceptici nu trebuie judecaţi", a spus Ioan Burculeţ.