Bacău: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce și-a înghițit proteza dentară

Bacău: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce și-a înghițit proteza dentară

Medicii de la Spitalul de Urgență din Bacău au acomodat de urgență un bărbat în vârstă de 59 de ani, cu hemoragie digestivă, după ce proteza dentară pe care o înghițise din greșeală în urmă cu o săptămână se deplasase până în colon.

În momentul în care a ajuns la spital, medicii l-au diagnosticat cu hemoragie digestivă, proteza fiind observată la ecografie undeva în zona colonului, după ce a traversat întregul aparat digestiv.

„Pacientul este ţinut sub observaţie medicală permanentă, cu efectuarea periodică de ecografii pentru a urmări traiectoria protezei. Sperăm ca, în cele din urmă, obiectul străin să fie eliminat natural, fără să fie nevoie de vreo intervenţie medicală”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al SJU Bacău, Mirela Romaneţ, citat de Mediafax.

Bărbatul ar putea fi însă operat pentru a-i fi extrasă proteza dentară din corp.

 

Ultima oră
11:45 - Anunțul nefericit al lui Robert Glință, înainte de finala de 100 de metri spate, de la Jocurile Olimpice: „Nu pot spune că mă simt în cea mai grozavă formă”
11:37 - Eugen Tomac (PMP): Am rămas șocat când am aflat că Poliția de frontieră a confiscat 4.600 de tone de deșeuri. Trebuie luate măsuri radicale
11:21 - Doi bărbați au ameninţat că se aruncă de pe clădirea Casei Pensionarilor din Petroșani (VIDEO)
11:16 - Interpreta Lidia Bejenaru Botgros a murit. Artista s-a stins din viață la 68 de ani
11:01 - Pericolul ascuns din pepenele roșu. Ce se întâmplă dacă este consumat în exces și care sunt categoriile de persoane pentru care nu este recomandat
10:59 - Şofer român de TIR, condamnat la închisoare în Franţa pentru transport de cocaină: „Îmi pare rău, am crezut că e cannabis”
10:57 - Cum s-a produs accidentul cu 7 decedați, de pe „Drumul Morții”. E85, cel mai sângeros tronson din România. Infrastructura din regiunea Moldovei, aceeași de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu
10:45 - Liberalul Alin Tișe, președintele CJ Cluj, se delimitează de Emil Boc și Daniel Buda: „Vor să-l înlocuiască pe Ludovic Orban cu Florin Cîțu, ca să-și rezolve ei problemele și să-și păstreze pozițiile”
10:19 - După ce a văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, o femeie a chemat preotul să sfințească locuința. Înregistrarea a îngrozit-o (VIDEO)
10:14 - Parlamentul francez a adoptat paşaportul sanitar pentru cei care intră în restaurante, cafenele și târguri. Cadrele medicale, îngrijitorii, pompierii, obligați să se vaccineze anti-COVID-19