Băiatul care pretinde că și-a văzut sora nenăscută în Rai

Băiatul care pretinde că și-a văzut sora nenăscută în Rai

Colton Burpo, băiatul care a fost la un pas de moarte în urma unei rupturi de apendice susține că și-a întâlnit sora moartă pe care nu a cunoscut-o niciodată, arată site-ul DailyMail.

Potrivit sursei, experiența paranormală pe care Colton Burpo a trătit-o a avut loc după ce acesta împreună cu părinții săi s-au întors acasă după o excursie din Colorado.

Când familia a ajuns acasă, băiatului i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat de două ori.

În timpul operației, părinții Todd și Sonia au crezut că își vor pierde copilul. Însă, băiatul s-a însănătoșit rapid și le-a spus părinților că și-a întâlnit sora.

Nici tatăl, nici mama lui Colton nu i-au spus fiului de pierderea sarcinii.

„Părea familiară și a început să mă îmbrățișeze. Mi-a spus că e fericită că cineva din familie a venit acolo sus”, a spus băiatul, citat de DailyMail.

Sursa mai arată că tânărul băiat nu și-a văzut doar sora, dar l-a întâlnit și pe bunicul Pop și a văzut îngeri.

„Îmi amintesc că l-am văzut pe Iisus. Erau străzi de aur și colorate. Am șezut în poala lui Iisus și m-am simțit în siguranță. Dumnezeu este cel mai mare din Rai, el poate să țină mâna în palmele sale”, a mai susținut Colton.

Cazul lui Colton Burpo a fost atât de impresionant pentru părinții lui, încât aceștia au publicat deja o carte.

Colton Burpo și-a văzut sora nenăscută în Rai