Bărbat bătut cu bestialitate într-un supermarket din București. Imagini cu un puternic impact emoțional

Bărbat bătut cu bestialitate într-un supermarket din București. Imagini cu un puternic impact emoțional

Încă o filmare de o violență ieșită din comun a început să circule în spațiul online.Imaginile, cu puternic impact emoțional au fost distribuite pe Facebook și surprind un bărbat întins pe jos,care este bătut cu bestialialitate,cu picioarele și cu obiectele pe care le au la îndemână, de mai mulți agenți de pază.

Scenele s-au petrecut într-unsupermarket din Sectorul 6, iar directorul companiei de securitate susține că agresorii ar fi fost, deja, concediați.

Potrivit stirileprotv.ro, reprezentantul firmei de pază spune că ar fi, de fapt, vorba despre o grupare de hoți, lăsând să se înțeleagă că imaginile nu reflectă întocmai realitatea.

Se pare că doi indivizii doar ce furaseră bunuri dintr-un alt magazin. Au făcut greșeala să mute operațiunea în cel de-al doilea supermarket. Primul a reușit să iasă cu mai multe produse, iar celălalt a fost prins în timp ce ascundea în haine opt roți de cașcaval. Se pare că produsele urmau să fie vândute.

Bogdan Dumitrache, directorul executiv al firmei de pază, a aflat ce s-a întâmplat și i-a concediat pe cei doi agenți violenți.

Am convocat personalul implicat la sediu pentru cercetare disciplinară și, implicit, desfacerea contractelor de muncă. Este un incident regretabil ce nu definește valorile companiei sau ale agenților noștri. Au fost amenintați de către suspect că sunt și alte persoane în apropiere care reprezintă un pericol și s-au comportat cu violență și practici ce nu caracterizează compania noastră. Sarcinile agenților noștri erau de a limita o astfel de escaladare și de reținere până la apariția poliției”, a declarat Bogdan Dumitrache, potrivit Realitatea Plus.

Polițiștii Secției 22 „s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”.Potrivit cercetărilor,„evenimentul a avut loc în luna ianuarie, într-un magazin din sectorul 6”.

Urmăriți B1TV.ro și pe