Bărbat, condamnat la 13 ani de închisoare: Și-a ucis soția și a stat cu ea moartă în casă până a intrat în putrefacție

Bărbat, condamnat la 13 ani de închisoare: Și-a ucis soția și a stat cu ea moartă în casă până a intrat în putrefacție
Sursă foto: captură YT

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost condamnat de Tribunalul Bacău la 13 ani de închisoare pentru că și-a ucis soția. Bărbatul a fost, de asemenea, obligat să plătească 20.000 lei daune materiale, precum 10.000 euro drept daune morale către o rudă a victimei.

Bărbatul și-a ucis soția, o femeie de 46 de ani, pe fondul consumului de alcool după o ceartă, relatează adevărul.ro.

Femeia a fost agresată de soțul său, care i-a aplicat numeroase lovituri în zona capului, corpului şi a membrelor, atât cu pumnii şi picioarele, cât şi cu diverse obiecte contondente (ciocan, coadă de mătură).

În urma loviturilor primite, victima a fost transportată la spital,însă a refuzat să depună plângere împotriva soţului, precizând că nu doreşte emiterea unui ordin de protecţie pe numele acestuia.

La un an de la incident, bărbatul și-a ieșit din nou din fire și i-a aplicat soției o lovitură de cuţit în zona abdominală. Pentru că nu a primit îngrijiri medicale la timp și a pierdut mult sânge, femeia a murit.

Bărbatul nu a anunţat, de îndată, autorităţile cu privire la decesul soţiei sale, ci a lăsat cadavrul în locuinţă, acesta intrând în putrefacţie

Urmăriți B1TV.ro și pe