Băsescu, despre “cumătrul” Mondial: Să nu mai auzim de niciun cap de-ăsta care le rezolvă el pe toate

Băsescu, despre “cumătrul” Mondial: Să nu mai auzim de niciun cap de-ăsta care le rezolvă el pe toate
Foto: evz.ro

Preşedintele Traian Băsescu a făcut câteva referiri la interlopul Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, în timpul discursului susţinut luni la bilanţul Parchetului pe anul 2010. Şeful statului a susţinut că nu vrea să mai audă de astfel de clanuri şi că destructurarea lor ar trebui să reprezinte o prioritate.

„Este un obiectiv pe care trebuie să-l preluăm noi toţi, toate instituţiile statului: în doi-trei ani să nu mai avem niciun… cum îl cheamă pe ăsta cu frate-miu… pe cumătru… Bercea Mondial, aşa. Să nu mai auzim de niciun cap de-ăsta care le rezolvă el pe toate, care are influenţă de nu i se întâmplă nimic, deşi are zeci de dosare”, a declarat Traian Băsescu.

Şeful statului amai avertizat că are o “mică hartă cu judeţele albe, în care nu se întâmplă nimic.

“Rugămintea mea ar fi să eliminăm orice judeţ care să mai arate a fi alb, a fi curat, în timp ce presa şi semnalele publice sunt pline că acolo sunt domni cu mare influenţă şi cu foarte mulţi bani”, a mai spus preşedintele.

Băsescu, despre Bercea Mondial

Ultima oră
13:51 - Florin Cîțu: Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei în gestionarea valului 4 COVID / Laude pentru Cseke Attila, interimarul de la Sănătate (VIDEO)
13:41 - Loredana Groza, anunț după ce duminică a fost luată cu ambulanță. Cum se simte artista
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea
12:43 - Sute de centre de vaccinare anti-COVID au fost închise temporar. Câte mai sunt funcţionale
12:37 - Ionuț Moșteanu (USR PLUS), despre premier: L-a demis pe Octavian Berceanu de la Garda de Mediu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri. Ăsta e Florin Cîțu! (VIDEO)