Bătaie între spectatori la Untold, chiar în timpul concertului susținut de David Guetta (VIDEO)

Bătaie între spectatori la Untold, chiar în timpul concertului susținut de David Guetta (VIDEO)
Captură Video Antena 3

Mai mulți spectatori ai Untold 2022 s-au luat la bătaie chiar în timpul concertului lui David Guetta pe scena principală. Polițiștii au deschis o anchetă.

„În urma verificărilor nu a fost identificată vreo sesizare cu privire la incidentul din imagini, iar până în prezent nu s-au formulat plângeri”, a transmis Poliția, potrivit Antena 3.

@stefanamihailescu @untold.festival ♬ original sound – Stefana Mihailescu

Amenzi de peste 30.000 de lei în a treia zi de festival Untold

În a treia zi a Untold, polițiștii au dat 34 de amenzi în valoare totală de 30.345 lei și 19 avertismente, iar jandarmii au aplicat 10 amenzi în valoare de 3.700 lei și 3 avertismente.

49 de persoane nu au fost lăsate să intre la festival, după ce asupra lor au fost găsite substanțe interzise. 11 au fost depistate conducând sub influența substanțelor psihoactive.

Și echipele de prim ajutor de la fața locului au avut activitate, fiind solicitate în următoarele situații:
– 75 traumatisme diverse (escortații, contuzii, suspiciuni de fracturi, etc.);
– 82 dureri digestive;
– 53 dureri de cap, membre inferioare sau altele;
– alte 209 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (probleme cardiace, reacții alergice, etc.)

Nouă adulți și un copil au fost transportați la spital.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)