Bercea Mondial a rămas fără permisul de port-armă și două arme letale

Bercea Mondial a rămas fără permisul de port-armă și două arme letale
Foto: ziuaveche.ro

Inspectoratul de Poliție a Județului Olt a dispus, joi, retragerea permisului de port-armă emis pe numele lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, precum și retragerea a două arme letale, una de vânătoare și cealaltă de tir, deținute de interlop, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Olt, comisarul Claudia Radu, a declarat că Bercea Mondial are la dispoziție zece zile pentru a vinde armele sau pentru a le înstrăina.

Astăzi, s-a întocmit decizia de retragere a permisului de port-armă şi a celor două arme pe care Sandu Anghel le deţine. Este vorba de două arme letale, una de tir şi alta de vânătoare. Decizia îi va fi adusă la cunoştinţă”, a declarat, joi, comisarul Claudia Radu.

Polițiștii au decis să îi retragă lui Sandu Anghel permisul de port-armă cât și cele două arme letale întrucât acesta este cercetat pentru “infracțiuni cu violență”.

Interlopul a fost arestat de Tribunalul Olt pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, în data de 18 februarie.

Vezi aici decizia privind eliberarea lui Bercea Mondial din arest