Bercea Mondial rămâne în arest preventiv

Bercea Mondial rămâne în arest preventiv
Foto: evz.ro

Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial va rămâne în arest preventiv pentru 29 de zile după ce Curtea de Apel Craiova a respins recursul înaintat de avocaţii interlopului.

Bercea Mondial a fost arestat pentru tentativă de omor şi ultraj contra bunelor moravuri după ce, susţin surse judiciare, şi-a înjunghiat un nepot în spate. Pe lângă aceste acuzaţii, interlopul mai este acuzat şi de evaziune fiscală, bugetul statului fiind prejudiciat cu milioane de euro.

Oficialii din Olt spun că dosarele de evaziune fiscală erau pe masa procurorilor de ani de zile însă nimeni nu a îndrăznit să pornească procedurile de cercetare împotriva lui Bercea Mondial. Acesta este în prezent cercetat în şase dosare penale.

Pe toată durata arestării, mai multe rude ale interlopului au încercat să preia vina asupra lor, însă procurorii au refuzat să ţină cont de declaraţiile acestora şi chiar să le audieze.

Bercea Mondial îşi susţine în continuare nevinovăţia, avocaţii acestuia declarând că vor face o plângere la Consiliul Superior al Magistraturii împotriva judecătorului de caz şi a judecătorului de la Tribunalul Olt care a decis arestarea lui Bercea motivând că aceştia au comis un abuz, deoarece clientul lor este nevinovat.

Ultima oră
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)
20:11 - Lista orașelor cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Unde este obligatoriu certificatul verde
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile