Bihor: S-au descoperit aproape zece kilograme de rezină de canabis într-o mașină, în Vama Borș (VIDEO)

Bihor: S-au descoperit aproape zece kilograme de rezină de canabis într-o mașină, în Vama Borș (VIDEO)

Vineri, în Vama Borș, au fost descoperite în jur de 10 kilograme de rezină de canabis într-o mașină care avea numere de Italia. Captura, făcută de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism, valorează peste 500.000 de lei pe piața drogurilor.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, agentul principal Ioana Lascău, grupul era format din trei români și un spaniol, care acționau pe relația Spania – România. Toți cei patru au fost arestați, relatează Mediafax.

Lascău a declarat că doi dintre membrii grupării au fost prinși în flagrant pe 10 august, având asupra lor 560 de grame de rezină de canabis. Aceștia au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Vineri, s-a derulat o altă acțiune, când ceilalți doi membri ai grupării de traficanți au încercat să intre în țară, iar mașina lor a fost oprită imediat după trecerea frontierei. În mașină s-au găsit 96 de cașete, de 872 de grame de rezină, și alte 16 calupuri, având masa de 8,5 kilograme de rezină de canabis. Toate acestea au fost confiscate. Și aceștia doi au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Captură de 10 kilograme de rezină de canabis

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22726').select();" id="embed_text_22726" />