Bobby Păunescu: Cerem de urgență desecretizarea listei persoanelor care duc o activitate împotriva aliaților principali ai României. Cine are interesul să apere divizia anti-americană? (VIDEO)

Bobby Păunescu: Cerem de urgență desecretizarea listei persoanelor care duc o activitate împotriva aliaților principali ai României. Cine are interesul să apere divizia anti-americană? (VIDEO)
Foto: Facebook @ Bobby George Marius Păunescu

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a solicitat public autorităților din statul român, duminică, la Talk B1 cu Dan Gabor, să desecretizeze de urgență lista cu persoanele care duc o activitate împotriva principalilor aliați ai României.

Bobby Păunescu: De ce nu sunt desecretizate documentele? Cine are interesul să apere divizia anti-americană?

„Pe această cale, ne permitem, stimați telespectatori, să facem publică o cerere directă, în acest stat teoretic constituit în mod legal și având o Constituție. Cei care practic funcționează sub umbrela Constituției României trebuie să accepte că este legea supremă, este forul suprem. Ca atare, cerem de urgență desecretizarea listei persoanelor care duc o activitate anti-americană, anti-statelor care sunt aliații și partenerii principali ai României, de urgență! Noi acum ducem o activitate de susținere în mod clar și vădit a dușmanului NATO, în momentul de față”, a spus Bobby Păunescu.

„Eu cred că e de interesul tuturor țărilor care sunt aliate și care au trupe, și care își riscă viețile oamenilor aici, pe teritoriul României, să ducă o activitate astfel încât să ne sprijine nu numai pe noi, (ci) pe orice cetățean al României, ca aceste documente să fie desecretizate. De ce aceste documente nu sunt desecretizate? Pe cine interesează să apere divizia anti-americană, dacă o fi, anti-britanică, anti-franceză?”, a continuat el.

„Domnule prim-ministru, domnule Președinte, dacă nu faceți acest lucru, înseamnă că susțineți acest lucru. Ați fost înștiințați în mod public pe multe canale media, acoperind peste jumătate traficul media din România. Desecretizarea de urgență a tuturor actelor care au dus la încălcarea drepturilor omului din România. În moment de război, americanii trimit trupe, își riscă viața oamenilor pentru ei și pentru România, să apere România. Dacă acest lucru nu se întâmplă, suntem obligați să trecem la pași legali și cerem ajutorul, sprijinul ambasadei americane, congresului american, parlamentului britanic, ambasadei britanice, președintelui Franței, ambasadei Belgiei, parlamentului belgian”, a adăugat Bobby Păunescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe