BOMBĂ în CAZUL CARACAL! IMAGINI NEVĂZUTE cu LUIZA MELENCU AU IEȘIT LA IVEALĂ! Asta explică totul! (GALERIE FOTO)

Bunicul Luizei Melencu aduce o răsturnare de situație în cazul Caracal!

CUTREMUR MONDEN! CU CINE S-A IUBIT ÎN SECRET TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ A TURBAT DE FURIE CÂND A VĂZUT IMAGINILE (GALERIE FOTO)

Deși Gheorghe Dincă, supranumit „Monstrul din Caracal”, și-a recunoscut inițial faptele, cum că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu și ar fi răpit-o pe Alexandra Măceșanu, acesta a negat ulterior că ar avea o legătură cu fetele, spunând chiar că nici nu o cunoaște pe Luiza, fata care dispăruse în aprilie 2019.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP! DETALII DESPRE ACCIDENTUL VASCULAR (GALERIE FOTO)

Sperând încă la o rezolvare cu final fericit în cazul care a șocat România, bunicul Luizei, cel care a crescut-o pe tânăra de 18 ani, a publicat recent mai multe fotografii cu tânăra, nevăzute până în prezent.

DUMNEZEULE, CE TRAGEDIE PENTRU MIRABELA DAUER! A FOST GĂSITĂ ÎNGROPATĂ SUB NĂMEȚII DE ZĂPADĂ! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN STARE DE ȘOC

Cu ceva vreme în urmpă, un martor a dezvăluit că Luiza Melencu ar fi în viaţă, în Italia, păzită de un „mafiot albanez”.

„Cineva din zona mea, din Foggia, le-a văzut pe fete, dar numai pe Luiza. Mi-au explicat situaţia… au fost scoase din ţară cu fata lui Dincă cu o firmă de transport. La vama…vameşul care le-a lăsat să treacă se numeşte Clejan Ion. Vama, pe la Oradea au trecut. Pana la vama au venit cu firma asta de transporturi, din vama a venit unul din Italia şi le-a aşteptat. Mi-a dat numărul maşinii. Fetele sunt păzite, de un albanez, că am întrebat pe cineva şi mi-a explicat situaţia… Gabriel Ciocodan a zis că e pe zona Sicilia, a zis că le duce …din Bari le duce în Foggia, din Foggia le duce iîncolo, ieri seara, le-a gasit în zona noastra”, a dezvăluit o telespectatoare, pentru România Tv.

SURSA: Wowbiz