Brăila: Doi frați, trimiși în judecată pentru incest. Ei au făcut împreună doi copii pe care i-au abandonat

Brăila: Doi frați, trimiși în judecată pentru incest. Ei au făcut împreună doi copii pe care i-au abandonat
Foto: Pixabay

Doi tineri din Brăila riscă până la cinci ani de închisoare după ce au întreținut relații intime vreme de trei ani, în urma cărora au rezultat doi copii, pe care i-au lăsat în grija statului.

Tineri din Brăila, judecați pentru incest

Magistrații de la Judecatoria Faurei încep judecata în dosarul în care doi frați din localitatea Mircea Voda, un bărbat de 31 de ani și o femeie de 26 de ani, sunt acuzați de incest.

Ei au început să întrețină relații intime în 2018 și au fost descoperiți abia anul trecut. Au avut împreună și doi copii pe care, însă, i-au abandonat și aceștia au ajuns în grija statului, scrie infobraila.ro.

Ce a transmis Judecătoria Făurei despre cazul tinerilor acuzați de incest

„Constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr. 1526/P/2020 din data de 24.11.2021 emis de Parchetul de pe langa Judecatoria Faurei, privind pe inculpatul B. F., trimis în judecata, în stare de libertate, pentru savarsirea a doua infractiuni de «incest», prev. de art. 377 C.pen., cu aplic. art. 38 alin.1 C.pen. si pe inculpata B. A., trimisa în judecata, în stare de libertate, pentru savarsirea a doua infractiuni de «incest». Constata legalitatea administrarii probelor, precum si a efectuarii actelor de urmarire penala. Dispune inceperea judecatii cauzei privind pe inculpatii B. F. si B. A. Cu drept de contestatie”, a transmis Judecătoria Făurei.

Potrivit Codului Penal, incestul se pedepseste cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe