Brăila: O elevă a căzut de la etajul doi al liceului în care învaţă

Brăila: O elevă a căzut de la etajul doi al liceului în care învaţă
Foto: en.wikipedia.org

O elevă în vârstă de 17 ani de la Colegiul Naţional „Gheorghe Munteanu Murgoci” din Brăila a căzut, luni, de la fereastra clasei, situată la etajul al doilea, informează site-ul Click.

Potrivit sursei precizate, Teodora Maldăr s-a urcat cu şezutul pe pervazul geamului, iar într-un moment de neatenţie s-a dezechilibrat şi a căzut de la aproximativ şapte metri înălţime. Colegii elevei au chemat imediat profesorii, care la rândul lor au apelat la serviciul medicilor.

„Din primele investigaţii, eleva nu este într-o stare gravă, este conştientă, a cooperat cu noi şi are o rană provocată de un ciob de sticlă”, a declarat medicul Viorica Uscatu, citată de Click.

Teodora Maldăr a fost dusă la Spitalul de Urgenţă din Brăila pentru investigaţii suplimentare.

Ultima oră
21:04 - Bătaie de stradă cu focuri de armă într-o parcare din nordul Berlinului. Patru persoane au fost rănite
21:01 - Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Imagini de la cununie
20:41 - Eduard Novak: Știu prin ce treceți, dragi sportivi, și cei care ați reușit să împliniți visul unei medalii, și cei care nu ați reușit. Să nu renunțați niciodată la visul vostru!
20:40 - Agent Green: „USR și AUR se dovedesc astăzi la fel ca PSD. Au blocat interzicerea exportului cu animale vii măcar pe timpul verii”
20:19 - MApN a a atribuit un contract de peste 492 milioane de lei pentru lucrări de infrastructură la baza de la Câmpia Turzii
20:17 - Raed Arafat clarifică măsurile pentru persoanele care se întorc în România din zona roșie: Doar cei vaccinați nu intră în carantină. Care sunt excepțiile
20:17 - Două avioane TAROM nu au putut decola de pe Aeroportul Otopeni din cauza unor defecțiuni. Mai multe curse au înregistrat întârzieri
20:00 - David Popovici, mesaj emoționant după Tokyo 2020: „Sunt impresionat de incredibila susținere pe care am primit-o. Sunt onorat de prietenia voastră, a românilor răspândiți pe tot globul”
19:39 - Acuzații grave la adresa conducerii CFR: „Închiriază la alții locomotive și noi nu avem să dăm la tren, decât locomotive vechi, defecte, insuficiente”
19:32 - CNCAV: Începe imunizarea cu vaccinul Spikevax (Moderna) a tinerilor cu vârste între 12 și 17 ani