Braşov: Tânăr înjunghiat mortal în curtea vecinului său de către un musafir al acestuia

Braşov: Tânăr înjunghiat mortal în curtea vecinului său de către un musafir al acestuia
Foto: ziuaconstanta.ro

Un tânăr de 28 de ani, din localitatea braşoveană Vulcan, a fost înjunghiat mortal de către un musafir al vecinului său, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Potrivit polițiștilor, tânărul a intrat în curtea vecinului și, pe fondul unui conflict mai vechi a izbucnit un scandal, care e degenerat într-o bătaie.

„În timpul conflictului, din casa proprietarului a ieşit un bărbat de 37 ani, aflat în vizită împreună cu alte persoane, pentru a-i sări în ajutor gazdei sale. Acesta a luat un cuţit din bucătăria proprietarului şi l-a înjunghiat pe tânărul de 28 de ani în partea dorsală dreapta, lovitură care i-a cauzat decesul“, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, citat de Mediafax.

După ce l-a înjunghiat pe tânăr, musafirul, care era în stare de ebrietate, nu a mai aşteptat Poliţia, ci a plecat la locuinţa sa, de unde a fost ulterior ridicat de către poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore.

El urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)