Braşov: Tânăr înjunghiat mortal în curtea vecinului său de către un musafir al acestuia

Braşov: Tânăr înjunghiat mortal în curtea vecinului său de către un musafir al acestuia
Foto: ziuaconstanta.ro

Un tânăr de 28 de ani, din localitatea braşoveană Vulcan, a fost înjunghiat mortal de către un musafir al vecinului său, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Potrivit polițiștilor, tânărul a intrat în curtea vecinului și, pe fondul unui conflict mai vechi a izbucnit un scandal, care e degenerat într-o bătaie.

„În timpul conflictului, din casa proprietarului a ieşit un bărbat de 37 ani, aflat în vizită împreună cu alte persoane, pentru a-i sări în ajutor gazdei sale. Acesta a luat un cuţit din bucătăria proprietarului şi l-a înjunghiat pe tânărul de 28 de ani în partea dorsală dreapta, lovitură care i-a cauzat decesul“, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, citat de Mediafax.

După ce l-a înjunghiat pe tânăr, musafirul, care era în stare de ebrietate, nu a mai aşteptat Poliţia, ci a plecat la locuinţa sa, de unde a fost ulterior ridicat de către poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore.

El urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:29 - Dorin Cioabă, regele romilor, acuză Universitatea din Sibiu de discriminare: „Locurile sunt aranjate / Rușine pentru învățământul sibian”
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)