București: Un asiatic acuzat de răpire de copii, la un pas de a fi linșat într-un parc (VIDEO)

București: Un asiatic acuzat de răpire de copii, la un pas de a fi linșat într-un parc (VIDEO)
Foto: wowbiz.ro

Isteria răpirilor de copii pentru trafic de organe capătă amploare! Un asiatic a fost la un pas de a fi linşat într-un parc din Capitală, după ce a fost prins însoţit de doi copii, informează B1 TV.

Potrivit martorilor, individul ar fi avut asupra sa cuţite, injecţii şi morfină. Scandalul a fost aplanat de poliţişti, care l-au dus pe bărbat la secţie, unde, în lipsa unor dovezi că ar avea vreo legătură cu vreo reţea de traficanţi, l-au amendat doar pentru tulburarea liniştii publice.

Individul nu ar avea legătură cu vreo reţea de trafic de organe. Aflat sub influenţa alcoolului, asiaticul a fost găsit de poliţişti chiar în momentul în care un grup de oameni se pregăteau să-l linşeze.

Potrivit wowbiz.ro, mai multe cazuri de răpire a unor copii, care au căzut victimă traficanţilor de organe, au provocat o adevărată isterie printre români.

Unul dintre incidente s-ar fi petrecut în zona Bucureştii Noi-Dămăroaia, acolo unde doi copii ar fi fost găsiţi morţi. Şi un localnic din Târgu Mureş spune că a fost martorul unei tentative de răpire într-un supermarket din localitate. Un traficant de copii ar fi prins o fetiţă, pe care a tuns-o pentru ca părinţii să nu o mai poată recunoaşte. Individul a fost în cele din urmă prins de poliţie, după ce uşile de acces ale magazinului s-au închis, iar copila a ajuns în siguranţă la familia ei.

Reprezentanţii poliţiei Române au declarat însă pentru jurnaliştii wowbiz, că în România nu s-au înregistrat cazuri de copii răpiţi sau ucişi pentru organe. Mai mult, nici la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş nu a fost sesizat nici un caz de lipsire de libertate cu victime minore pentru a fi apoi traficate.

București: Un asiatic acuzat de răpire de copii, la un pas de a fi linșat într-un parc