București: Un șofer a intrat cu mașina într-un copac, pe Calea Dorobanți (VIDEO)

București: Un șofer a intrat cu mașina într-un copac, pe Calea Dorobanți (VIDEO)

Un şofer din București a ajuns cu bolidul într-un copac de pe Calea Dorobanți. Bărbatul a pierdut controlul autoturismului şi a intrat cu maşina pe spaţiul verde, nu înainte de a pune la pământ câţiva piloni ce se aflau pe marginea drumului.

În urma accidentului, partea din faţă a maşinii a fost făcută praf. Spre norocul lui, şoferul a scăpat doar cu răni uşoare şi o sperietură groaznică. La cerere, bărbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Timp de câteva minute, traficul de pe Calea Dorobanţilor a fost restricţionat pe o singură bandă.

București: Un șofer a intrat într-un copac

Embed: " />

Ultima oră
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)