Buzău: Un incendiu puternic a izbucnit la Mănăstirea Poiana Mărului

Buzău: Un incendiu puternic a izbucnit la Mănăstirea Poiana Mărului
Foto: observatorulph.ro

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri la Mănăstirea Poiana Mărului din localitatea buzoiană Bisoca, două corpuri de clădire din incinta lăcașului de cult fiind distruse de flăcări, informează Mediafax.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Buzău au declarat că incendiul de la Mănăstirea Poiana Mărului a fost anunțat la 112, în jurul orei 2.20, de una dintre cele două măicuțe care locuiesc în lăcașul de cult.

Două autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Buzău s-au deplasat la locul incendiului, intervenția desfășurându-se cu dificultate din cauza traseului greu accesibil.

La sosirea pompierilor, incendiul cuprinsese două corpuri de clădire din lemn, existând pericolul ca flăcările să se extindă și la construcțiile învecinate.

Incendiul a fost stins după două ore. Nu au fost înregistrate victime. Pagubele materiale ajung la 20.000 lei.

Potrivit pompierilor, flăcările au izbucnit, cel mai probabil, de la un coş de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro…mobilat. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”
17:24 - Edi Iordănescu, scrisoare către fanii naționalei după campania dezolantă din Liga Națiunilor: „Fotbaliștii noștri sunt în pragul în care randamentul lor trebuie să atingă nivelul maxim”
17:24 - Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, anunță că 200.000 de noi recruți au ajuns în forțele armate ruse