Cântăreţul turc Ibrahim Tastiles, împuşcat în cap

Cântăreţul turc Ibrahim Tastiles, împuşcat în cap
Foto: sanandaj.com

Cântăreţul turc Ibrahim Tastiles a fost grav rănit în timpul unui atac armat ce a avut loc duminică seara, artistul fiind împuşcat în cap de un atacator, care a rămas neidentificat, potrivit bbc.co.uk.

Artistul, în vârstă de 58 de ani, ieşea din sediul postului de televiziune Bayaz, însoţit de purtătoarea sa de cuvânt, când un bărbat a tras asupra lor cu o armă automată Kalaşnikov, părăsind în grabă locul faptei, la bordul unui automobil. Până la acest moment, nicio grupare teroristă nu a revendicat  atacul.

Cântăreţul şi purtătoare sa de cuvânt au fost transportaţi în stare critică la un spital din capitala Turciei, unde au fost operaţi de urgenţă. Medicii au precizat că glonţul care l-a lovit pe artist în cap a intrat prin partea din spate a craniului şi a ieşit prin osul frontal.

„Viaţa lui este încă în pericol, dar situaţia s-a ameliorat supă venirea sa la spital”, a declarat chirurgul care l-a operat pe cântăreţ.

Starea de sănătate a purtătoarei de cuvânt a artistului este stabilă după ce aceasta a fost supusă unei operaţii.

Cântăreţul turc a mai fost împuşcat o dată în picior în anul 1990, reuşind să scape nevătămat dintr-un alt atac armat, ce a avut loc în 1998.
 

Ibrahim Tatlises, împuşcat în cap

Ultima oră
21:13 - Florin Cîțu: România a fost verde cel mai mult timp din UE / Discuțiile cu Ministerul Sănătății erau de foarte multe ori despre agențiile de medicamente, despre acea agenție de investiții cu salarii imense, dar nu despre pandemie (VIDEO)
21:12 - Florin Cîțu, explică de ce a apărut în platoul B1 TV cu mască: „Din măsuri de siguranță și pentru Congres, bineînțeles”
20:54 - Cseke Attila: Erau sub 700 de paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19 când am venit la Ministerul Sănătății. Numărul infectărilor și al internărilor crește mai brusc decât în celelalte valuri (VIDEO)
20:51 - Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19
20:50 - Activităţile economice se vor închide la ora 18:00, unde incidența trece de 4 la mie
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”
20:28 - Declic: DNA a început urmărirea penală in rem în dosarul înregistrat pe numele lui Florin Cîțu și al Mioarei Costin. Infracțiunile anchetate sunt cele de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu
20:27 - O unitate mobilă de ATI, dedicată pacienților cu forme grave de COVID-19, va fi amplasată la Institutul Marius Nasta din București
20:04 - Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis amplasarea unei unităţi mobile ATI la ”Marius Nasta”