Capatos: Părinții copiilor abuzați de polițist au cerut bani pentru a apărea la televizor!

Capatos: Părinții copiilor abuzați de polițist au cerut bani pentru a apărea la televizor!
Foto: paginademedia.ro

Dan Capatos a susținut că părinții copiilor abuzați i-au cerut bani pentru a apărea la emisiuni TV, fără a avea identitatea protejată. Realizatorul TV a mai afirmat că acest lucru i se pare oribil deoarece toată lumea va afla cum arată cei doi copii, fapt ce îi va afecta pe viitor.

"Acești părinți au profitat de această dramă a copiilor lor și au cerut bani pentru a apărea la televizor, ceea ce s-a întâmplat. Nu la noi, probabil în alte părți. Apărând neblurată imaginea lor, în toată splendoarea lor, imediat asociindu-se părintele cu victima și de aici o întreagă nebunie. Asta e de domeniul incredibilului: să exploateze această nefericire a propriilor copii în folosul lor, să intre un bănuț la ei în buzunar," a spus Capatos în emisiunea sa, potrivit 3dots.ro.

În opinia sa, această atitudine a părinților este la fel de oribilă precum fapta polițistului pedofil. El și-a manifestat surprinderea că instinctul de protejare a copiilor nu i-a oprit pe cei doi părinți din a face un astfel de gest.

"Asta mi se pare absolut oribil. Este la fel de oribil cu ceea ce a făcut polițistul. Părinții au cerut bani și avem dovada. Îi avem înregistrați. Au cerut o sumă destul de mare de bani. Mai mult, au acceptat să apară imediat la televizor, facându-se asocierea cu copilul. De mâine, colegii lor de la școală vor ști că ei sunt abuzați. Nu fac referire la pregătirea profesională a părinților. Dar totuși să nu ai tu instinctul de a-ți proteja copiii? Ce pretenții să mai ai de la autorități, de la noi ceilalți? Este vorba despre instinctul de mamă”, a mai spus Dan Capatos.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)