Câştigătorul marelui premiu de la Loto 6/49 şi-a ridicat banii

Câştigătorul marelui premiu de la Loto 6/49 şi-a ridicat banii
Foto: codlea-info.ro

Câştigătorul marelui premiu de duminică la Loto 6/49 şi-a ridicat marți premiul – peste 4,5 milioane de euro, a informat Loteria Română, prilej cu care instituția a dat și câteva detalii despre norocosul care a ghicit numerele.

„Câştigătorul este un bărbat tânăr, din Târgu Jiu, este căsătorit şi are un copil. Din dialogul pe care l-a avut cu reprezentanţii Loteriei Române, s-a dovedit a fi o persoană echilibrată, cu o atitudine relaxată, care înţelege că un asemenea câştig este o mare şansă care trebuie valorificată cât mai bine, cu multă înţelepciune. Joacă de mai mulţi ani la Loto 6/49, săptămână de săptămână” se arată într-un comunicat al Loteriei, citat de Mediafax.

Suma care a ajuns la jucător dupa reţinerea impozitului este de 15.212.602,27 lei, acesta spunând că nu s-a hotărât încă ce va face cu banii, dar va fi chibzuit.

Potrivit sursei citate, biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-56 din Târgu Jiu chiar în ziua tragerii, în jurul orei 12:00 şi a fost completat cu trei variante simple, preţul biletului fiind de doar 14,5 lei.

Numerele câştigătoare la tragerea Loto 6/49 de duminică au fost 33, 37, 31, 25, 28 şi 8.