Catalogul virtual, implementat în premieră la Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu" din București

Catalogul virtual, implementat în premieră la Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu" din București
Foto: dailymail.co.uk

Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu” din București este prima unitate de învățământ din România care a implementat o metodă de ultimă generație pentru monitorizare a notelor și prezenței elevilor la curs, și anume catalogul electronic.

Potrivit Evenimentului Zilei, acesta funcționează pe o tabletă Samsung Galaxy Tab 8.9, conectată Wi-Fi la internet, iar Samsung Electronic este partener în această încercare de tehnologizare a sistemului de învățământ.

Catalogul este implementat începând din actualul semestru școlar și poate fi consultat oricând de părinţi, on-line.

Potrivit lui Severius Moldoveanu, directorul Colegiului ”Tudor Vianu”, catalogul on-line este o metodă ”mai flexibilă și mai elegantă” de notare și va funcționa în paralel cu catalogul clasic.

”Catalogul clasic există, catalogul virtual nu îl înlocuiește, ci îl completează într-un mod care aduce beneficii, în sensul în care comunicarea între părinți și școală este una mult îmbunătățită” a spus Moldoveanu.

De asemenea, directorul  Colegiului a mai precizat într-o intervenție telefonică pentru B1 TV,  că față de semetrul I al anului trecut școlar, numărul absențelor a scăzut cu 50%.
 

Catalogul virtual, introdus la Colegiul Național ”Tudor Vianu”

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe